אודות לחם סער
yuval-saar-1024x682.jpeg

במאפיית לחם סער אנו מייצרים לחמי מחמצת בעבודת יד ובטכניקה מיוחדת בתנור אבן, אשר מותירה טעם ייחודי לכל לחם ולחם.

הצירוף הייחודי של מוצר שנאפה באהבה, ובשילוב פתיחות מחשבתית בטעמים מיוחדים אשר פותחו במאפייה שלנו, מבטיחים תוצאה איכותית טעימה וטרייה. אנו משלבים סוגי קמחים כגון שיפון, כוסמין, קמח מלא וקמח לבן, יחד עם דגנים ועוד.

אנו מקפידים על חומרים איכותיים, ללא חומרים משמרים ותעשייתים, כראוי ללחם איכותי.

המאפיה מנוהלת על ידי יובל סער, בוגר לימודי קונדיטוריה ואפייה בבישולים – בבית הספר הגבוה לקולינריה בדנון – בית ספר למצויינות קולינרית.